Interesse in een toekomstbestendige woning? Meld u vóór 26 augustus aan!

Interesse in een toekomstbestendige woning? Meld u vóór 26 augustus aan!

Eind juli stuurden we geinteresseerden een nieuwsbrief over de plannen in de woonwijk ‘In den Bosch fase 2’ in Maasbree. Er zijn veel reacties en inschrijvingen gekomen op de nieuwsbrief.

Heeft u ook interesse in de 14 levensloopbestendige woningen en niet gereageerd op de nieuwsbrief van juli (of deze niet ontvangen)? Dan is het belangrijk dat u zich alsnog aanmeldt als serieuze belangstellende. Ook als u in het verleden al eens heeft aangegeven interesse te hebben. Met de groep belangstellenden die zich hebben 'ingeschreven' n.a.v. de mailing in juli / augustus deze nieuwsbrief gaat Michiel Werkhoven vanaf volgende week contact opnemen over het vervolgtraject. 

Heeft u concrete interesse in één van de 14 levensloopbestendige woningen? Laat het dan vóór 26 augustus weten aan Michiel Werkhoven via e-mail: m.werkhoven@jajo.com of stuur hem een (Whatsapp) bericht op 06-13480075. Geef hierbij s.v.p. concreet aan naar welk woningtype uw voorkeur uitgaat. Na 24 augustus neemt Michiel contact met u op over het vervolgtraject.