Grote vraag naar levensloopbestendige woningen, er komen er 14!

Grote vraag naar levensloopbestendige woningen, er komen er 14!

In het afgelopen jaar is er onderzoek gedaan naar de woonwensen van geïnteresseerden in plan In den Bosch en onder inwoners van Maasbree. Daaruit is gebleken dat er een grote vraag naar levensloopbestendige woningen is in dit gebied.

Hierna hebben we - in overleg met de gemeente - een plan gemaakt voor de realisatie van 14 levensloopbestendige (met een slaap- en badkamer op de begane grond) woningen in In den Bosch fase 2. Er komen vier geschakelde woningen aan het Dormansgoed en tien bungalows aan de Boschlaan. Bulkens architecten heeft het ontwerp voor de woningen gemaakt. Bent u ook benieuwd naar de eerste beelden en plattegronden?

Planning
Voor de woningen aan de Boschlaan wordt een nieuw bestemmingsplan voorbereid. Begin volgend jaar zal dit bestemmingsplan definitief zijn en krijgen beide plannen een omgevingsvergunning. Door nu al het ontwerp en verkooptraject op te starten kan de bouw - na het verkrijgen van de omgevingsvergunning - snel starten (in tweede kwartaal 2021). 

Heeft u interesse in één van de 14 levensloopbestendige woningen? 
In september van dit jaar willen we al met serieuze kandidaten in gesprek gaan over hun woonwensen aan de Dormansgoed en Boschlaan. Daarna zullen we daadwerkelijk overgaan tot het sluiten van overeenkomsten. Op die manier is er veel ruimte en tijd om plannen te maken voor de inrichting van de nieuwe woning.

Heeft u belangstelling voor een woning aan het Dormansgoed of aan de Boschlaan? Stuur dan een e-mail naar Michiel Werkhoven (m.werkhoven@jajo.com) en geef in dit bericht concreet aan voor welk woningtype en bouwnummer uw voorkeur uitgaat. Michiel neemt vanaf 25 augustus contact op met de geinteresseerden om hun wensen en het vervolg te bespreken.